torstai 17. tammikuuta 2013

Perus arkea

Puurtaminen alppihiihdon sydänmailla jatkuu. Viime viikonloppuna uran kuudes maailmancup startti oli tosiasia, näyttämönä toimi Sveitsin Adelboden. Ennen kyseistä päivää en ollut laskenut Sveitsissä kisaa tällä tasolla ja nyt voin kertoa että tunnelma oli jotain aivan uutta. Väkeä oli aamulla jo tuntia ennen kuin kisa alkoi tuhansia etsimässä parhaita paikkoja rinteen varrelta ja virittäytymässä tunnelmaan, todellista katsojalukuu on vaikea lähteä veikkailemaan mutta paljon niitä kyllä oli !!

Oma suorittaminen meni aika pahasti vihkoon. Rinne ei missään nimessä oo ensikertalaiselle helppo kun kahta samanlaista käännöstä ei taida rinteestä löytyä mutta silti pitäisi pystyä parempaan. Reeneissä kulkee, mutta sen siirtäminen kisoihin ja varsinkin maailmancuppiin vaatii vielä tekemistä ja kokemusta. Varmasti ensi vuonna on astetta helpompaa lähteä kyseiseen kisaan.


Kisan jälkeen hypättiin autoon ja 8 tunnin ajomatkan jälkeen olin tutuissa maisemissa Saalfeldenissä. Sunnuntain pujottelu kisan katoin tv:stä ja hauskinta oli se kun lähtölistat pyöri ruudussa ja oma nimi välähti siellä, en tiedä miksi kun tarkoitus ei ollut edes laskea sitä kisaa. Noh kai se on hyvä olla yks starttaamaton maailmancuppi kans ? :)



Kuivareeneissä piti vähä keventää tunnelmaa.


Tämä viikko ollaan reenattu Hintterreitissä ja viikonloppuna kilpailut jatkuu eurooppacupin osalta Kirchbergissä. Joukkueeseen on tulossa lisäystä kun Joonas Räsänen tulee atlantin tuolta puolelta mukaan remmiin !!!

-Samu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti