tiistai 20. marraskuuta 2012

Levi

Kaksi kuukautta ja viisi päivää viime kirjoituksesta on aikaa. Syy tähän taitaa olla minun itse keksimä kirjailijoiden ammattitauti, tekstiä ei vaan synny itsestään.

Eli käytännössä olen ollut kokoajan reissussa ja blogi on jäänyt jostain kumman syystä ? Argentiinan jälkeen oltiin Hintertuxissa pari viikkoa ja sieltä tultiin tänne Leville jossa ollaan oltu nytten kolme viikkoa, välissä käytiin Rukalla muutama päivä.

Ekat puolitoista viikkoa keskityttiin pelkästään pujotteluun ja maailmancupin pujottelu avaukseen joka oli täällä Levillä isänpäivä sunnuntaina. Hieno kisa, hieno tapahtuma, hienot olosuhteet, hieno yleisö keli oli tosin vähä heikko. Oma suoristus oli vähän kaksijakoinen, hyvä alku loiva ja sen jälkeen aika harmittava virhe joka päätti minun päivän. Erityistä tästä päivästä teki kuitenkin Kalle Palanderin viimeinen lasku ja tietenkin Santerin ensimmäiset MC-pisteet.



Maailmancup hulina loppui ja ruvettiin valmistautumaan huomenna alkaviin EC:n avaus kilpailuihin. Ohjelmassa on kaksi suurpujotttelua (Ke,To) ja kaksi pujottelua (La,Su). Reeni viikko meni hyvin ja karsinnatki oli kisoja varten, molemmissa lajeissa nimittäin starttaa 10 suomalaista. Hieno homma !!




Tänään oli hang training, eli rinteeseen tutustuminen suomeks. Jaana Karhila-Räsänen ja kumppanit oli laittanu taas lisää vettä rinteeseen ja hyvältä vaikutti. Huomenna sitte hupunnarut heilumaan ja sauvat kainaloon !!


/Samu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti