perjantai 24. helmikuuta 2012

Kotiinpäin

Yksinäiset päivät rupee olemaan takanapäin. Tiistainan lähti EC-tiimi kotiin ja keskiviikkona WC lähti Crans-Montanaan. Eilinen sisälsi siis hyvin pitkälti minun ja tietokoneen välisen suhteen parantamista.

Tänään pääsin kuitenkin tositoimiin. Aamulla oltiin menossa Sella Neveaan missä piti olla kisat, puolessavälissä matkaa rupes kuitenkin muiden maiden autoja tulemaan vastaan ja heräs kysymys että mihin ne on menossa ? No, nopee puhelu ja meijänkin auto oli menossa samaan suuntaan. Kisat oli Tarvisiossa. Eli noin 15km samaan suuntaan mistä tultiin. Nou hätä !!


Rupee kevät tulemaan kun klo 07.00 aurinko jo paistaa. Tänään siis oli EC suurpujottelu, miten meni ? No, sijotus 16. Eikati siihen hirveen pettyny tarvi olla, eikä mitenkään erityisen ilonen. Eli perus p%&!a, vähä alle niinku Jamo sanois :)) Fiilinki oli aivan ok ja muutenki perus päivä. Tokalla kierroksella olis kyllä aurinko saanu tehdä suurempaa tuhoa niin olis ero kärkeen pysyny kurissa..




Huomenna lähen aamusta kotiinpäin joten helmikuu rupee olemaan pulkassa mun osalta. Paluu on merkitty torstaille. Toivottavasti nämä kelit jatkuu, niin päästään läträämään vähä suolalla että saadaan rinne laskukuntoon.

/Samu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti